top of page

Binnenvetter theatershow 
Young Impact Awards

Binnenvetter is mijn eerste theatervoorstelling, die gaat over mijn leven als Vietnamees-Nederlands meisje en hoe het is om jezelf weg te stoppen, kwijt te raken en opnieuw uit te vinden. Thema's zoals opgroeien tussen twee culturen, anti-Aziatisch racisme, pesten, romantische liefde en het volgen van je dromen komen aan bod. In de vorm van theater, muziek en spoken word deel ik mijn verhaal waarin anderen troost, hoop en herkenning kunnen vinden.

Op deze pagina kan je ook de aftermovie bekijken.   

STEM OP MIJ IN DE CATEGORIE DIVERSITEIT VOOR DE YOUNG IMPACT AWARDS

Nu heb ik gaaf nieuws: ik ben met mijn voorstelling genomineerd voor een Young Impact Award in de categorie Diversiteit! Ik ben erg dankbaar voor mijn nominatie en vind dit een enorme eer.

 

Op 2 november vinden de Young Impact Awards plaats, waarbij de winnaars van iedere categorie hun prijzen krijgen uitgereikt. De winnaar wordt voor 60% bepaald door publieksstemmen, 30% door de jury en 10% door stemmen tijdens de award.

Nu verzamel ik alle stemmen in mijn eentje, en kan ik alle hulp daarbij goed gebruiken. Zou jij me alsjeblieft willen helpen door binnen 1 minuut op me te stemmen?  

Bovenstaande afbeelding: ik tijdens mijn theatervoorstelling op 21 oktober 2022 in Wijchen. Fotograaf: PhotoStipp. 

9C50CBE2-70F8-45B3-9A7B-8906FB673488.jpeg

Bovenstaande film still: ik tijdens mijn theatervoorstelling op 27 januari 2023 in Studio de Bakkerij Rotterdam. Videograaf: Hoa Pham

bottom of page